Cu clasa la muzeu – activități educative pentru toți elevii, la Muzeul de Artă și Casa Avramide

Anul acesta, oferta educațională a Muzeului de Artă și a Casei Avramide din Tulcea li se adresează elevilor de toate vârstele. Astfel, alături de cadrele didactice, elevii pot opta pentru cel mai potrivit mod de a petrece câteva ore în afara școlii.

Oferta este diversă: de la activități ce implică teme precum „Animale fantastice”, „Elemente de limbaj plastic”, „Amestecul culorilor”, „Muzeul și patrimoniul”, „Arta la bucată – puzzle”, „Artiști plastici români” sau „Colaj-Mix-Melanj”, la vizite ghidate.

Muzeul de Artă și Casa Avramide din cadrul Institutului de Cercetări Eco-muzeale „Gavrilă Simion” (ICEM) Tulcea pun la dispoziția cadrelor didactice un contract de parteneriat care trebuie consultat, semnat, înregistrat și depus la sediul ICEM de pe Strada Progresului nr.32 în dublu exemplar. Consultați și descărcați contractul aici

Pentru detalii cu privire la oricare dintre activități, contactați muzeograful responsabil la datele de contact menționate în contract sau scrieți-ne la arta@icemtl.ro.